Peter Gillis vond in maart van dit jaar een nieuwe liefde. De getatoëerde Wendy van Hout kwam hem tegen op zijn eigen park en na een kopje koffie sloeg de vonk over.

Relatie

Wendy was daarmee net op tijd om zich nog in te schrijven voor seizoen tien van Massa is Kassa en zodoende ook meteen bekend te worden.
De vakantieparkenmiljonair liep ook meteen hard van stapel, gezien het feit dat Wendy meteen opgenomen is in de realityserie. Ook werd de ‘hatseflats-caravan’ voorzien van een levensgrote poster waarop de hoofden van Peter en Wendy te zien zijn.

Pauze?

Maar nu lijkt er toch wat turbulentie te zijn ontstaan binnen de romance. Volgens de website Nieuwslive hebben de twee namelijk besloten tot een ‘pauze’.
De website baseert zich op ‘duidelijke aanwijzingen’ die er zouden zijn binnen de relatie. Zo heeft Peter al meer dan tien weken geen foto gepost van Wendy op zijn Instagram-account. Wendy heeft ook al eventjes niets meer gepost.

Volgers

In de tussentijd denken ook volgers zeker te weten dat er ‘iets speelt’, waarmee de geruchten aanzwengelen. Is het echt zo dat de twee een pauze hebben ingelast?
‘Relatie Peter en Wendy in zwaar weer: Koppel last pauze in’
Iedereen kan zich het einde van de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers nog voor de geest halen. Steeds meer mensen vermoedden dat de twee uit elkaar waren, maar het realitykoppel beweerde voortdurend dat het koek en ei was.
Na een tijdje kwam echter toch naar buiten dat de twee er een punt achter hadden gezet. Nicol onthulde dat dit al maanden eerder het geval was. In verband met de opnames van Massa is Kassa hielden ze dat echter stil. De kans bestaat dat dit nu weer aan de orde is.
Aan de andere kant hebben zowel Peter of Wendy niets laten weten over een evenuele pauze of breek. Het blijft dus speculeren.

Bron: