Samantha de Jong, voorheen bekend als ‘Barbie’ van het televisieprogramma Oh Oh Cherso, is een persoon die veel in de media is verschenen. Na haar deelname aan het realityprogramma kreeg ze haar eigen realityserie en had ze een relatie met Michael van der Plas. Toen deze relatie op de klippen liep, ging het bergafwaarts met Samantha. Ze werd betrapt op het gebruik van verboden middelen, er waren politie-invallen en ze belandde zelfs in een kliniek. Ze begon ook te werken als gezelschapsdame en adverteerde hiermee op verschillende sites. Helaas waren de recensies niet al te positief en uiteindelijk vertelde ze aan het weekblad Story dat ze ‘bevrijd was uit het bordeel’.

Samantha lijkt inmiddels het rechte pad te hebben gevonden en is samen met haar vriendje Robbie te vinden op OnlyFans, een platform waar gebruikers foto’s kunnen aanbieden in ruil voor geld. Maar vandaag kwam er een nieuwe twist in het verhaal toen er een absurde foto van Robbie verscheen op Instagram, waarop hij helemaal naakt te zien is.

De foto heeft de nodige reacties uitgelokt en velen vinden het ongepast en schandalig dat zulke foto’s worden geplaatst op sociale media. Anderen zijn van mening dat Samantha en Robbie het recht hebben om te doen wat ze willen en dat het hun leven is. Wat de meningen ook mogen zijn, het is duidelijk dat de media-aandacht rondom Samantha de Jong nooit lijkt af te nemen.

Samantha de Jong heeft een bewogen leven achter de rug en het lijkt erop dat ze altijd in de schijnwerpers zal blijven staan, hoeveel negatieve publiciteit ze ook krijgt. Het is duidelijk dat haar deelname aan Oh Oh Cherso de start was van een turbulente carrière in de media. Het is jammer dat het vaak negatief nieuws is dat over haar wordt gepubliceerd, maar het is ook begrijpelijk gezien de controversiële keuzes die ze heeft gemaakt.

Het is nu afwachten wat Samantha en Robbie hierna van plan zijn en of er nog meer absurde foto’s op sociale media zullen verschijnen. Het lijkt er echter op dat het leven van Samantha de Jong altijd vol verrassingen zal blijven zitten, en dat ze nog steeds in staat is om voor opschudding te zorgen in de media.

Bron: