Rachel heeft een foto gedeeld met Nick van Delft, de ex-vriend van Roxeanne. Volgens Yvonne Coldeweijer probeert Rachel opnieuw een dolk in de rug van haar dochter te steken. ,,Wat is dit triest!”

Kennelijk heeft Rachel niet alleen contact met de ex-vriendinnen van André, maar ook met de ex-vriend van Roxeanne. Nick van Delft deelt een foto met zijn ex-schoonmoeder op Instagram en heeft er een veelzeggende tekst bij geschreven. ,,Onvoorwaardelijk in het verleden en gelukkig nog steeds tot in het heden”, aldus Nick.

Rachel met ex-vriend Roxeanne

Uiteraard wordt de foto ook door Rachel gedeeld. Onbegrijpelijk, vindt Yvonne Coldeweijer. ,,Wat is dit voor iets triests”, schrijft ze op haar juicekanaal. ,,De ex van Rox en haar moeder proberen haar even een mes in de rug te steken door samen te poseren op Insta met deze slijmtekst erbij. Get a life.”

Breuk met Nick

Roxeanne en Nick waren vijf jaar samen toen Roxeanne in 2016 de relatie verbrak. ,,Ik merkte dat ik mentaal enorm groeide”, zei Roxeanne destijds in gesprek met Grazia. ,,Mijn manier van denken ging te veel van die hem verschillen. Dat lag niet aan hem. We hoorden gewoon niet meer bij elkaar.”

Verloofd met Erik Zwennes

Roxeanne vond het geluk bij Erik Zwennes, met wie ze sinds 2017 verloofd is. ,,Mijn relatie met Nick heb ik niet verbroken, omdat ik voor Erik koos. Ik heb het echt voor mezelf gedaan”, zei Roxeanne daarover. ,,Erik gaf me onbewust een eyeopener dat ik niet helemaal op mijn plek zat. Lastig, maar ik heb geleerd dat ik mezelf ook geen pijn wil doen. Nick en ik kenden elkaar al zo lang en waren meer samen uit gewoonte. Ik gun hem al het geluk van de wereld, alleen niet met mij.”

Erfenis

Ondertussen liggen Rachel en Roxeanne al lange tijd met elkaar in de clinch, maar de afgelopen tijd is het stil in de erfenisstrijd. Volgens Evert Santegoeds is dat veelzeggend. ,,Ik heb het idee dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een schikking”, zei hij onlangs in Strikt Privé.

Zal dat ook het einde zijn van de ruzie tussen moeder en dochter? ,,Dat zal dan niet verbeterd zijn”, vermoedde Evert. ,,Rachel kennende is het ook niet: streep eronder en we gaan weer vrolijk verder. Ik denk dat die verhouding toch wel voor langere tijd vertroebeld is, zo niet voor de rest van hun leven.”

Bron: