Het is vandaag precies negentien jaar geleden dat André Hazes op 53-jarige leeftijd overleed. Rachel Hazes staat daar met een uitgebreid bericht op Instagram bij stil.

“Allerliefste schat van mij, vandaag is het 19 jaar geleden dat wij fysiek afscheid hebben genomen van elkaar. Ik voel onze laatste kus in het ziekenhuis nog iedere dag. Ik kan jou niet vertellen hoe erg ik jou mis, iedere dag steeds meer”, schrijft ze onder de post.

Ze vervolgt: “Er gaat geen dag voorbij dat ik niet over jou praat en aan jou denk. Onvoorwaardelijk bestaat echt schat en ik heb bewezen dat ik tot de dag van vandaag voor jou opkom. Jij zei bij de trouwambtenaar “Forever” en jij hebt zelfs vlak voor jouw overlijden “Rachel Forever” laten tatoeëren op jouw bovenarm.”

Enorm gemist

“Na 19 jaar word jij ook nog enorm gemist door jouw ontzettende trouwe fans. Ik hoop zo dat je dat allemaal meekrijgt boven. Dat begon al bij de mooie afscheidsceremonie waar 50.000 fans waren gekomen. Ik ben dankbaar dat ik dat voor jou heb mogen doen én aan jouw trouwe fans heb kunnen geven. Tot de dag van vandaag is het nog steeds ongekend hoeveel de fans van jou houden en dat mag ook weleens gezegd worden. Tegen mij zei jij altijd ‘ik vecht me dood voor jou’. Ik beloof jou dat ik tot mijn laatste snik mij kapot blijf vechten voor jou! Nou lieverd, neem lekker een neut boven met mijn andere dierbaren en dan neem ik er één, misschien twee, vandaag met jouw dierbaren hier beneden. Hou van jou schat. Jouw allessie”, aldus Rachel op Instagram.

Bron: