Ze zeggen wel eens: over de doden, niets dan goeds. Maar Rachel Hazes vindt het toch nodig om over haar overleden echtgenoot te praten, die zich niet meer kan verdedigen. In de podcast Wat kan er nou gebeuren vertelt ze dat Hazes senior ook graag een lijntje coke nam.

Gebruikte ook wat

Er gingen geruchten over vermeend drugsgebruik van André Hazes senior. Jos van Zoelen, die naast chauffeur ook voor bodyguard speelde, schreef er al wat over in zijn boek uit 2014. Tegenover Najib Amhali en Reda Saleh bekent Rachel het drugsgebruik van André Hazes senior nu.
Volgens de weduwe wilde ze het drugsgebruik van André zo lang mogelijk geheim houden. Ook voor hun twee kinderen Roxeanne en André jr. ”Je wil niet dat een kind dat weet, maar André senior gebruikte natuurlijk ook weleens wat erbij.” Hoe de kinderen het te weten zijn gekomen? Via Rachel, die het hen uiteindelijk toch maar verteld heeft.”

André schrok niet

Rachel vertelt ook dat haar zoon er niet van schrok. ”Die ziet zijn vader als drank, drugs en rock ’n roll. Binnen de familie Hazes is niks gek. Alles is allemaal al een keer besproken geweest of gedaan.” En iderdaad, André j.r zat er zelf ook zwaar aan.
Inmiddels is hij wel twee jaar nuchter. Begin 2023 maakte hij zijn comeback. Naar eigen zeggen had André niet gedacht dat hij de mijlpaal van zo’n lange tijd clean zou kunnen halen.

Bron: