Gisteren was de eerste zitting van de rechtszaak van Rachel Hazes tegen Yvonne Coldeweijer. Rachel gaat naar de rechter, omdat Yvonne haar beschuldigd van het uitlekken van de persoonlijke brief van Andre Hazes die naar Yvonne was gestuurd. Rachel ontkent de beschuldigingen en wil haar onschuld bewijzen voor de rechter. Rachel stelt ook dat Yvonne haar niet meer mag noemen met de beledigende term “gecremeerde kroket”.

Rachel maakte op haar Instagram bekend dat ze zich momenteel bezighoudt met andere dingen, zoals het opknappen van haar huis en het geven van een make-over. Het is inderdaad opmerkelijk dat de rechter zich met deze eis bezig moet houden, daaromtrent is het belangrijk op te merken dat in rechtszaken vaak voorwaarden voorgesteld worden, die niet noodzakelijk van groot belang zijn voor de hoofdzaak en dat zo’n eis gewoonlijk niet wordt toegewezen.

Ze zegt er zelf het volgende over:

De rechtszaak van Rachel Hazes tegen Yvonne Coldeweijer gaat dus over een beschuldiging van uitlatingen die volgens Rachel niet kloppen en het gebruik van een beledigende bijnaam. Rachel lijkt zich niet al te druk te maken over de zaak en heeft zich gericht op het opknappen van haar huis.

Bron: