Het is vandaag een emotionele dag voor familie Hazes, want André zou 72 zijn geworden. Rachel deelt een droevig bericht op Instagram.

Rachel Hazes

Rachel Hazes, wie kent haar niet. De weduwe van volkszanger André Hazes en de moeder van André en Roxeanne. Er gaat geen week aan ons voorbij dat we Rachel of een van haar familieleden voorbij zien komen in de media. En dat is niet voor niets, want de Hazes-familie is wellicht de meest besproken familie van Nederland. De ene keer is het Rachel die samen met haar dochter in het nieuws komt en de volgende keer haar zoon, André met Monique. Het is in ieder geval nooit saai bij de familie Hazes.

Verjaardag André

Er zullen vandaag weer heel wat tranen vloeien, want André Hazes zou 72 jaar zijn geworden. Heel Nederland en vooral zijn geliefden moeten hem al jaren missen en daar heeft iedereen het heel moeilijk mee, maar vandaag iets meer dan normaal. Rachel deelt een foto van haar overleden man op Instagram en daaronder schrijft zij een emotionele tekst.

‘Lieve schat, vandaag zou jij 72 jaar geworden zijn. Er is nog geen dag voorbij gegaan dat er niet over jou gesproken is. Afgelopen vakantie zijn wij naar al jouw favoriete plekjes geweest en hebben veel in jouw denkwijze gedaan. Wat voelde jij je daar toch altijd gelukkig. Dankbaar ben ik dat ik nog naar veel van deze plekken terug kan gaan waarbij de mooiste herinneringen in mijn gedachten weer bovenkomen. De plek waar jij vaak zat is leeg en die leegte in mijn hart zal altijd blijven’, schrijft zij. Mooi verwoord…

Bron: