Rachel Hazes, de moeder van zanger André Hazes, heeft de afgelopen tijd behoorlijk wat meegemaakt met haar familie. Maar gelukkig weet ze ook hoe belangrijk ontspanning is en daar geniet ze nu volop van. Op social media verschijnen namelijk steeds vaker foto’s van Rachel in bikini en het valt op dat ze op haar 53e nog steeds een prachtig lichaam heeft. Ze verdient dan ook alle lof voor haar strakke figuur.

Het is niet altijd makkelijk om op latere leeftijd nog een strak lichaam te behouden, maar Rachel lijkt daar weinig moeite mee te hebben. Op de foto’s is te zien dat ze regelmatig sport en dat ze goed op haar voeding let. Het resultaat mag er zeker wezen, want haar lichaam ziet er fantastisch uit.

Rachel lijkt zich ook bewust te zijn van haar fitheid, want ze deelt regelmatig foto’s van zichzelf in bikini op social media. En daar krijgt ze veel positieve reacties op. Mensen complimenteren haar met haar figuur en vinden het knap dat ze er op haar leeftijd nog zo goed uitziet.

Maar het is niet alleen haar uiterlijk waar mensen positief over zijn. Ook haar karakter en doorzettingsvermogen worden vaak geroemd. Rachel heeft in haar leven veel meegemaakt en heeft ook de nodige kritiek te verduren gehad. Maar ze laat zich niet uit het veld slaan en blijft altijd positief.

Het lijkt er dan ook op dat Rachel zich nu vooral richt op het positieve in het leven en dat ze volop geniet van de mooie momenten. En dat gunnen we haar van harte, want na alle commotie van de afgelopen tijd verdient ze het om even te ontspannen en te genieten van haar welverdiende rust.

Het is mooi om te zien hoe Rachel haar leven weer oppakt en hoe ze laat zien dat het nooit te laat is om aan jezelf te werken. Haar strakke lichaam is daar het bewijs van, maar het gaat natuurlijk om veel meer dan alleen het uiterlijk. Rachel is een inspiratie voor velen en laat zien dat je altijd kunt blijven werken aan jezelf, ongeacht je leeftijd of de obstakels die je op je pad tegenkomt. We wensen haar dan ook alle geluk en gezondheid toe voor de toekomst.

Bron: