Prinses Alexia kreeg ongevraagd de meeste aandacht op Koningsdag. Het interview dat ze gaf aan de NOS zorgde voor een storm van kritiek. Mensen vonden haar uitstraling ‘arrogant’ en iemand noemde haar zelfs ‘dom’ op X.

Alexia Koningsdag

Alexia, de tweede dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima, wordt op 26 juni pas 19 jaar jong. Ze is nog niet zo gewend aan het leven in de schijnwerpers als haar zus Amalia.
En dat betekent dat ze tijdens interviews nog vaak naar woorden moeten zoeken. Daar is natuurlijk heel weinig mis mee, al vinden sommige mensen dat ontzettend vervelend. En dan is er nog Bart Ettekoven. Die was kwaad dat Alexia niet tot in details toe wilde vertellen wat ze tijdens haar tussenjaar heeft gedaan. ”Wij betalen haar vakantie he”, aldus de boze journalist.

Alexia gaat viraal

Dat het inmiddels befaamde interview niet iedereen kon bekoren is wel duidelijk. Maar Alexia gaat nu om een hele andere reden het internet over.
Tijdens Koningsdag was er iemand die zijn best heeft gedaan het achterwerk van de prinses zo goed mogelijk in beeld te brengen. Vervolgens is diegene de beelden gaan editen in een soort van slow motion, waarna het geplaatst is op Reddit.
Toegegeven: er zijn welgeteld NUL negatieve commentaren te vinden. Heel chic is het natuurlijk niet, maar we willen je de beelden niet onthouden:

Bron: