Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn momenteel in het Amerikaanse Atlanta. Daar brachten ze een bezoek aan een hiphopstudio, waar ze kennis maakten met de Nederlandse rapper Frenna. Aan het einde van de ontmoeting deed de koning een onthulling.

Werkbezoek in de VS

Het koningspaar vertoeft sinds vanmiddag in de Verenigde Staten. Onze koning nam ditmaal geen plaats in de business class, maar vloog mee als co-piloot.
Willem-Alexander en Maxima zijn in de VS voor een werkbezoek dat in het teken staat van hiphop. Ja, dat lees je goed. Ze bezochten een studio waar onder meer Beyonce en de legendarische rapper 2Pac muziek hebben opgenomen.
Wie ook in de studio aanwezig waren: Rotjoch (bekend van 101Barz) en rapper Frenna. En met name die laatste verdiende speciale aandacht.

‘Nice, man”

Aan het eind van de ontmoeting liet Koning Willem-Alexander namelijk los dat zijn dochter Alexia (18) helemaal gek is op de 32-jarige rapper. Samen met haar vriendinnen luistert ze dolgraag naar zijn nummers. Ook Amalia en Ariane vinden het leuke muziek.

Frenna reageerde daarop met: ”Oh dat is nice. Nice om te horen, man.”
Het koningspaar maakte nog even een selfie met Rotjoch en Frenna waarna de koning zei: ”Ik ken jongeren die nu heel jaloers zijn op mij.” Frenna: ”Ik ken een hoop ouderen die nu jaloers zijn op mij.”

Rick Evers

Een paar dagen geleden besloot Rick Evers de pas 18-jarige prinses voor de bus te gooien. Bij De Oranjezomer deed hij uit de doeken dat hij ‘wilde verhalen’ over Alexia kent, die hij ‘beter niet op televisie kan vertellen’.
Waar dat precies over ging wilde Evers niet vertellen. ”Ze is gek op jongens, laten we het daar maar op houden.”

Bron: