Een influencer met een plus-size figuur heeft krachtig gereageerd op online trollen die haar bekritiseren vanwege het delen van gewaagde foto’s waarop ze schaars gekleed is.

De vrouw, die vastbesloten is om “altijd onbeschaamd dik te blijven”, kreeg veel kritiek van de online gemeenschap.

In plaats van zich te laten ontmoedigen, heeft de influencer de negatieve opmerkingen van de hand gewezen door te benadrukken dat plus-size lichamen “aantrekkelijk” zijn en er “goed uitzien in een bikini”.

Hoewel velen haar schoonheid en zelfvertrouwen prijzen, beweren anderen dat het niet haar kledingkeuze is die negativiteit oproept, maar de vermeende gezondheidseffecten van overgewicht.

Abby Bible, een 25-jarige influencer uit New York, speelt een belangrijke rol in het promoten van zelfliefde en body positivity in een wereld die vaak wordt gedomineerd door onrealistische schoonheidsnormen.

Ondanks de negativiteit geeft ze een krachtige boodschap aan haar volgers door zich positief op te stellen en haar liefde voor mode te vieren.

Bible, die zelf al sinds haar kindertijd worstelt met haar gewicht, weigert zich te conformeren aan de “giftige” verwachtingen van de maatschappij.

Haar openhartige benadering van haar eigen reis naar zelfacceptatie heeft velen geïnspireerd.

In een TikTok-video reageerde Bible op een trol die suggereerde dat dikke mensen geen stringbikini zouden moeten dragen.

Ze negeerde de haatdragende opmerkingen en moedigde anderen aan hetzelfde te doen.

Hoewel ze veel steun ontvangt, zijn er ook online trollen die haar bekritiseren en twijfelen aan haar zelfrespect.

Sommigen uiten bezorgdheid over de mogelijke gezondheidseffecten van overgewicht en benadrukken de noodzaak van een gezonde levensstijl.

Bible blijft echter vastberaden en herinnert het publiek eraan dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn en zich te kleden zoals hij of zij wil.

Ze benadrukt dat haar geluk niet afhangt van het oordeel van anderen.

Uiteindelijk gaat het om het omarmen van innerlijke schoonheid en het streven naar geluk, ongeacht je lichaamsvorm of maat.

Bible’s boodschap van zelfliefde en acceptatie blijft resoneren bij velen die zich geïnspireerd voelen door haar vastberadenheid en positiviteit.

Bron: