Olcay Gulsen heeft onlangs voor veel ophef gezorgd door een pikante foto op Instagram te delen waarop ze geen ondergoed draagt.

De foto maakt deel uit van een reeks waarin ze verschillende outfits toont, maar één specifieke outfit trok de meeste aandacht.

Zonder Ondergoed

Op de foto in kwestie draagt Olcay een lange, doorschijnende jurk zonder ondergoed. Ondanks de gedurfde keuze is Olcay zelf niet enthousiast over de jurk.

Bij de foto schreef ze: “Dit lijkt een nieuwe designer miskopen video te gaan worden.” Hiermee suggereerde ze dat de outfit niet aan haar verwachtingen voldeed.

Gespot met Ex

Hoewel Olcay Gulsen herhaaldelijk heeft aangegeven dat ze geniet van het vrijgezellenleven, kwamen er vorige maand geruchten naar buiten dat ze gespot was met een van haar exen. Volgens Juicechannel werd Olcay gezien bij The Siren in Amsterdam met Edgar Davids.

“Olcay is bij The Siren in Amsterdam gespot met Edgar Davids!” meldde Juicechannel op Instagram. “De twee hebben in het verleden al een relatie met elkaar gehad.”

Intiem Verleden

De geschiedenis tussen Olcay en Edgar is niet zonder complicaties. In 2011 ging het stel door een moeilijke periode toen verhalen opdoken over Edgar’s ontrouw.

Olcay verbrak daarop de relatie en de verloving, maar enkele maanden later kwamen ze toch weer bij elkaar. In 2012 besloten ze definitief uit elkaar te gaan. Juicechannel schreef: “Het is dus opvallend dat de twee samen gespot worden.” Volgens bronnen waren ze tijdens de recente ontmoeting ook vrij intiem met elkaar.

Relatie met Ruud de Wild

Vorig jaar maakte Olcay bekend dat haar relatie met Ruud de Wild na vier jaar was beëindigd. Hoewel ze aanvankelijk aankondigden als vrienden verder te gaan, is de huidige situatie volgens Olcay anders.

“Er is geen normaal contact tussen mij en Ruud,” liet ze weten. Dit geeft aan dat de breuk toch meer impact had dan aanvankelijk gedacht.

Olcay Gulsen blijft de gemoederen bezighouden, zowel met haar gedurfde keuzes op modegebied als haar persoonlijke leven. De recente foto zonder ondergoed zorgde voor veel ophef en reacties op social media, terwijl haar ontmoeting met ex Edgar Davids oude herinneringen opriep en nieuwe speculaties veroorzaakte.

Haar openheid over haar relatiebreuk met Ruud de Wild toont aan dat het leven van de ondernemer en mediapersoonlijkheid altijd onder een vergrootglas ligt.

Ondanks de ups en downs blijft Olcay haar eigen pad volgen en zichzelf uitdrukken op haar eigen unieke manier. Haar vermogen om open en eerlijk te zijn over haar ervaringen, zowel positief als negatief, blijft een belangrijk aspect van haar publieke persona. Fans en volgers kunnen alleen maar afwachten wat de volgende stap in haar boeiende en soms turbulente leven zal zijn.

Bron: