Winston Gerschtanowitz heeft een behoorlijk ongelukkige uitspraak gedaan over de vreemdgaan-praktijken van Dirk Kuyt. Kuyt heeft zijn gezin en zijn ex-geliefde en moeder van zijn vier kinderen Gertrude van Vuuren op een walgelijke manier bedrogen. Momenteel lopen er nog allerlei rechtszaken tussen de twee. Kuyt had stiekem namelijk een andere vrouw gevonden, zijn huidige geliefde Kate Ruinemans. Op een dag vielen er namelijk allemaal parkeerboetes op de mat bij Kuyt thuis. Toen zijn toenmalige vrouw daarop keek waren het allemaal boetes in dezelfde straat in Amsterdam Zuid. Gertrude kwam er op deze manier achter dat Dirk al een langere tijd een affaire had en dus haar en hun gezin bedroog. Uiterst pijnlijk natuurlijk. Winston vindt het vooral vervelend voor Dirk en Kate.

Winston vindt zelfs dat Dirk er goed aan gedaan heeft om een affaire te hebben met Kate: “Het lijkt me ook niet makkelijk als je alweer zo doorgaat in het leven, weer helemaal gelukkig bent met Kate, dus zijn nieuwe vrouw, en dat je dan toch weer even… Ik heb met haar gewerkt, ja. Zij heeft bij de televisie gewerkt, in een productie ook, bij ons gewerkt ook nog. Een hele leuke meid, moet ik eerlijk zeggen. Dat heeft hij goed gedaan.”

Winston Gerschtanowitz vindt dat Dirk Kuyt het goed gedaan heeft!

Juist, volgens Winston heeft Dirk dit goed gedaan. Collega Bart Ettekoven is stomverbaasd door de uitspraak van Winston: “Jij snapt Dirk wel!?” Winston nogmaals: “Ik snap Dirk wel, ja. Dat heeft hij goed gedaan. “Althans, de nieuwe date. Ik moet wel oppassen op wat ik zeg. Ik snap dat hij nú met haar eens, laat ik dat even zeggen, for the record. Dus niet van die parkeerboetes! Pfoe, daar kom ik even goed weg, zeg.”

Bart besluit toch even duidelijk te maken dat Dirk hier degene is die de fout in is gegaan: “Door zijn schuld is het natuurlijk misgegaan. Dat heeft hij niet heel netjes gedaan. Hij ging natuurlijk vreemd met Kate. Gertrude kwam erachter toen er ineens allemaal parkeerboetes op de mat vielen in een bepaalde straat in Amsterdam, dat ze dacht: hé, jij bent hier wel heel vaak. Zo is die hele affaire toen aan het licht gekomen. De scheiding was het gevolg, dus dat was niet zo chic van hem.” Meer over de rechtszaak:

Bron: