De grote Massa is Kassa-ster Peter Gillis heeft zo’n vier maanden geleden bekend gemaakt niet meer samen te zijn met Nicol Kremers. Een grote shock voor veel fans van Massa is Kassa, de ergernissen aan Nicol in het programma waren voor veel kijkers dé reden om te kijken. Toch lijkt Gillis een vervanger te hebben gevonden voor het aankomende tiende seizoen.

Massa is Kassa zónder Nicolleke zal een heel ander soort Massa is Kassa worden dan we gewend zijn. De akkevietjes en ongemakkelijke momenten waar Nicolleke voor zorgde zullen dit seizoen achterwege blijven. We zullen zelfs een heel andere Peter zien in dit tiende seizoen. Peter is namelijk al ruim 28 kilo afgevallen, kan waarschijnlijk zijn eigen veters weer strikken en eet alleen nog salades. Hoewel wij dachten dat Nicol helemaal niets heeft uitgevreten in haar tijd met Peter, blijkt de vakantieparkmagnaat tóch wat extra handen nodig te hebben. Een vervanger!

Peter Gillis vervangt Nicol Kremers in tiende seizoen Massa is Kassa

Peter heeft zelf aangegeven dat hij haast omkomt in de vrouwelijke aandacht. Echter zoekt Peter geen nieuwe Nicol: “Ik ben naar het carnaval geweest, ik kon daar wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen. Maar dat doe ik niet, want ik zoek geen golddigger. Ik zoek een gedreven vrouw die haar eigen kost kan verdienen.” De 61-jarige Peter is opzoek naar een frisse jonge vrouw van ongeveer 40 jaar die de eigen kost weet te verdienen. In de tussentijd wordt er een vervanger voor Nicol gezocht die haar dagelijkse werkzaamheden kan oppakken. Op zijn eigen website meldt Peter: “De familie komt bijeen om te inventariseren wat Nicol heeft achtergelaten op de parken. En alle plannen van Nicol in de nieuwe villa gaan op de schop.” De vervanger van Nicol is geen romantische partner van Peter, maar zijn zakelijke assistent. Ook deze dame zal in het nieuwe seizoen te zien zijn:

Bron: