Peter Gillis raakte hevig geïrriteerd tijdens een interview met Jeroen Holtrop van De Telegraaf. De miljonair was absoluut niet blij met een specifieke vraag en raakte compleet buiten zinnen. “Als jij dit besluit uit te zenden, heb je een groot probleem!”

Het nieuwe seizoen
Het interview met De Telegraaf was bedoeld om te praten over het nieuwe seizoen van het televisieprogramma Massa is Kassa. Het aankomende seizoen wordt alweer het tiende seizoen van de populaire serie, die nog altijd hoge kijkcijfers weet te behalen.

Holtrop vroeg aan Peter wat de kijkers kunnen verwachten. “Het is natuurlijk het eerste seizoen zonder Nicol. Dus dat is al iets nieuws.”

Peter reageerde: “Ik heb inmiddels de tijd genomen om te rouwen. We zijn op 1 december uit elkaar gegaan en nu zitten we in mei. Dus we gaan gewoon verder zonder Nicol.”

Interview met Peter Gillis ontspoort volledig: “Jij hebt een heel groot probleem”

Wat staat ons te wachten?
Volgens Peter kunnen de kijkers een hoop leuke beelden verwachten. Ze zullen zien hoe Gillis verhuist naar een ‘paleis’ en hoe hij nieuwe meubels aanschaft.

Ook wordt er getoond hoe de parken weer operationeel worden en hoe de renovatie van zijn kasteel verloopt. “Ik ga daar in 2025 wonen. Daarnaast zullen ook de bekende personages weer voorbijkomen.”

Dwangsom
Het interview verliep aanvankelijk prettig, maar dan begint Holtrop ineens over de dwangsom die de gemeente Terneuzen aan Peter heeft opgelegd. Het gaat om een bedrag van 200.000 euro.

Jeroen vraagt: “Wat vind je hier eigenlijk van?”

Peter antwoordt: “Ja, daar moeten juristen naar kijken. We zijn natuurlijk in beroep gegaan, dus we wachten rustig af.”

De verslaggever wil van de multimiljonair weten waarom hij in beroep is gegaan. Peter noemt de dwangsom onterecht, maar laat het verder over aan de juristen.

Negatieve berichtgeving
Holtrop besluit vervolgens Peter uit te dagen door op te merken dat er veel negativiteit rond zijn persoon heerst: “Ik heb wat opgezocht over jou op internet.”

Daarna somt hij enkele resultaten op die niet bepaald positief zijn. Peter relativeert dit alles: “Ik werk zeven dagen per week. Het lijkt wel alsof ondernemers het altijd zwaar te verduren hebben.”

Volgens Peter doet hij niets vreemds. “Wanneer je een prominente positie hebt, vang je nu eenmaal veel kritiek. Ik ben gewoon een hardwerkend persoon die zichzelf heeft uitgeput.”

Ontspoord interview
Holtrop blijft echter doorvragen. Hij wil van Peter weten wat er precies waar is over de geruchten en wat er niet klopt. Dit maakt Peter helemaal gek.

“Jij wilt het alleen maar hebben over negativiteit. Je zou hier komen om te filmen over positieve zaken, zoals het nieuwe seizoen. Ik doe hier niet langer aan mee.”

“Sterker nog, als jij besluit dit uit te zenden, dan heb jij een heel groot probleem! Stop nu met filmen en kom hier nooit meer terug.”

Bron: