Gisteren was de laatste uitzending van het tiende seizoen van de populaire serie Massa is Kassa. Het lijkt er ook op dat we Peter Gillis gisteren voor het laatst op de televisie hebben gezien. Peter zit namelijk in grote problemen met de tien aangiftes wegens mishandeling en bedreiging die zijn ex Nicol Kremers tegen hem gedaan heeft.

Maar Nicol is te gast geweest bij Dennis Schouten en Jan Roos en heeft daar laten weten dat ze Peter niet heeft aangeklaagd voor geld, maar dat ze wil dat hij gewoon gaat boeten voor zijn daden. Sterker nog Nicol wil helemaal geen rooie cent. Ze wil alleen dat Peter achter de tralies verdwijnt.

Volgens Nicol is 4,5 jaar cel voor wat Peter geflikt heeft een mooie straf. Ze hadden ook 4,5 jaar een relatie met elkaar dus het heeft ook een symbolische betekenis voor Nicol.

Of Peter daadwerkelijk 4,5 jaar achter de tralies verdwijnt is nog maar de vraag, maar verschillende advocaten hebben al hun mening gegeven over de zaak en er is een grote kans dat Peter toch even moet gaan zitten wegens de mishandeling van Nicol. En dat zou betekenen dat Peter schuldig is bevonden en dat John de Mol niet verder met hem en de serie Massa is Kassa kan gaan. Het wordt spannend voor Petertje de komende tijd.

Bron: