Het gaat niet goed met Mark Gillis. De realityster en zoon van Peter Gillis ligt al een week in het ziekenhuis met een zware longontsteking. Op internet circuleren echter heftige en onjuiste berichten, waarin vermeld wordt dat Mark ‘niet meer wakker zal worden’. Peter reageert.

Mark Gillis

Vorige week bracht Peter het nieuws dat zijn zoon Mark met spoed naar het ziekenhuis was gebracht. Nadat hij eerst op de spoedeisende hulp lag, werd dat al snel de IC.
Daar verslechterde zijn toestand, waarop artsen besloten hebben om Mark in coma te brengen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam rust krijgt. Volgens Peter was de situatie kritiek, en ‘vecht Mark voor zijn leven’. Ontzettend erg natuurlijk.

Valse berichten

Op internet zijn er nu een paar websites die valse informatie de wereld inslingeren. En dit zijn kwalijke teksten. Zo wordt er onder meer geschreven dat Mark ‘ieder moment kan overlijden’.
Ook is er een artikel geschreven waarin staat dat de artsen Mark niet meer wakker kunnen krijgen uit coma en dat de artsen aangegeven zouden hebben dat Mark het ‘waarschijnlijk niet gaat redden’. Dit betreft verzinsels, die dus onjuist zijn.

Het kanaal Reality.FBI heeft navraag gedaan bij de betrokkenen. ”Zij zeggen dat er niets van waar is.” Vandaag zal Peter overigens met een update komen.
Het is nog niet bekend of Peter juridische stappen gaat ondernemen tegen de websites die dit over zijn zoon hebben geschreven. Om welke websites het gaat, is eenvoudig via Google te achterhalen, door de titels van de berichten uit het screenhot hierboven in te voeren.
Laten we hopen dat de update van Peter goed nieuws bevat 🙏 Deel dit bericht, zodat meer mensen zien dat de informatie over Mark niet klopt.

Bron: