Ondanks dat Peter Gillis vaak onder vuur lag door de media het afgelopen jaar, heet de Massa-is-Kassa-ster iedereen welkom in zijn villa die hij heeft omgetoverd als kerstpaleis. Voor het geld doet Gillis het niet want, entree is gratis…

,,De villa van Peter en Wendy is weer omgetoverd tot een Winter Wonderland. Kom in de Kerstsfeer en rondkijken in de prachtige versierde tuin”, staat op de website van Peter Gillis. ,,In het Winter Wonderland vind je een luchtkussen voor de kleintjes, orgel met mooie muziek en vele mooie versieringen! De inkom is gratis, dus laat je niet weerhouden van een bezoekje”, schrijven ze verder.

‘Hedde goed gedaan’

Ook plaatst Gillis een bericht op zijn Instagram-account met een foto van zijn gigantische villa. Fans zijn lovend over het nieuws. ,,Ik vind dit huis nog mooier dan t kasteel”, schrijft een volger. ,,Da hedde goed gedaan jonge”, schrijft een fan.

Gratis?

De reden van deze gratis actie is nog niet helemaal duidelijk. Wel is er kerstkleding te koop van zijn vlam Wendy. ,,Wendy kan de dames persoonlijk adviseren, dat is wel een hele unieke ervaring…” aldus op Gillis zijn website.

Bron: