Peter Gillis blaakt van het zelfvertrouwen. Hij heeft weliswaar veel droefenis gehad van zijn breuk met Nicol, maar hij is klaar voor een nieuwe liefde.

Peter laat weten dat ze voor hem staan aan te schuiven. “Ik kan wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen”, klinkt het zelfvoldaan.

De realityster zegt dat hij en Nicol als vrienden uit mekaar zijn gegaan. “Op een bepaald ogenblik gaat het niet meer en dan kan je er beter mee stoppen. Het is geven en nemen in een relatie.”

Peter gelooft niet dat Nicol is vreemdgegaan. “Je ziet foto’s en dan zie je van achter al dat het Nicol helemaal niet is.”

“Daar heb ik niets aan. Ik moet die vrouw echt niet gaan beschermen, maar mensen moeten natuurlijk niet zomaar wat gaan verzinnen.”

De vakantieparkenbons heeft heel wat verdriet gekend na de breuk met Nicol. Hij laat weten dat hij nu wel toe is aan een nieuwe vrouw.

“Ik zal zeker wel een nieuwe vriendin leren kennen, dat geloof ik rotsvast”, zegt Peter. Hij heeft geen gebrek aan zelfvertrouwen, want de vrouwen zouden bij bosjes voor hem vallen.

“Ik ben naar het carnaval geweest, ik kon daar wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen”, aldus Peter.

Peter vervolgt: “Maar dat doe ik niet, want ik zoek geen golddigger. Ik zoek een gedreven vrouw die haar eigen kost kan verdienen.”

Ondertussen kan Peter zijn veters zelf strikken, dus dat hoeft zijn nieuwe vriendin alvast niet meer voor hem te doen.

Hij heeft wel een belangrijke eis. Zijn nieuwe vriendin moet jonger zijn. Hij legt uit: “Want ik heb veel energie. In mijn hart ben ik nog maar veertig, snap je het?”

Bron: