Jarenlang stond Peter Gillis aan het hoofd van een uitgestrekt vakantieparkimperium, maar de laatste tijd lijkt de wind tegen te zitten. Met ooit elf bloeiende vakantieparken onder zijn hoede, lijkt Gillis nu te maken te hebben met sluitingen en vergunningstegenvallers. Het financiële succes dat zijn parken ooit brachten, lijkt te verdampen.

Het zijn niet alleen de financiële verliezen die Gillis parten spelen. Zijn naam wordt in verband gebracht met een reeks controversiële aangelegenheden, waaronder beschuldigingen van illegale huisvesting van arbeidsmigranten en zelfs wapenbezit. Niet te vergeten de onrust rondom zijn beruchte ex Nicol Kremers.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt nu onthuld dat Gillis al geruime tijd onvindbaar is. Een bezorgde buurman onthulde exclusief aan Dennis Schouten dat de eens zo prominente Gillis van de radar lijkt te zijn verdwenen. Sinds zijn terugkeer uit Spanje na een vakantie met zijn vrouw Wendy, is er geen spoor van de ‘Massa is Kassa’-ster te bekennen.

Geruchten circuleren dat Gillis zijn intrek zou nemen in een indrukwekkende villa in afwachting van de voltooiing van zijn nieuwe kasteel, gepland voor 2025. Maar recente getuigenissen wijzen op een uitgeleefde villa, ontdaan van waardevolle bezittingen. Zelfs zijn uitgebreide collectie auto’s lijkt spoorloos te zijn.

De geruchten gaan in overdrive en er wordt zelfs gespeculeerd dat Gillis stiekem naar zijn weelderige penthouse in Spanje is vertrokken. Dit zou een vlucht kunnen zijn voor zijn groeiende lijst van problemen, zoals Jan Roos, suggereert. De vraag die op ieders lippen brandt: heeft Peter Gillis zijn problemen achter zich gelaten en is hij op zoek naar een nieuw begin? Of zal deze onverwachte afwezigheid de ondergang van een vakantieparkmagnaat markeren?

Bron: