Men kan zeggen dat het leven van Peter Gillis de laatste tijd een puinhoop is geweest. De multimiljonair is onlangs weer single geworden.

De kans is groot dat hij na zijn breuk met Nicol Kremers zijn haar minder vaak hoeft te knippen omdat het luxe leventje van Nicol voorbij is.

Het vermogen van de grote bazen van diverse vakantieparken wordt geschat op zo’n 80 miljoen euro, wat gelijk staat aan de som van al zijn vakantieparken en panden.

Peter heeft het de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad op zijn vakantiepark en wordt daardoor tot op de dag van vandaag vaak uitgescholden.

Meerdere vakantieparken van Peter kwamen vorig jaar onder druk te staan ​​door een gebrek aan vergunningen en de gemeente ziet hem liever verdwijnen.

Peter moest destijds een vakantiepark sluiten en de gemeente blokkeerde de opening van zijn nieuwe camping.

Vorige week werd duidelijk dat hij ook zijn vakantiepark Blauwe Meer in het Belgische Lommel kwijt kon. Peter dreigt de huur van het park te verliezen.

Zijn geschatte vermogen mag dan hoog zijn, toch moest hij vorig jaar zo’n 20 miljoen euro lenen. Het geld kan nodig zijn om zijn park te renoveren.

Massa is Kassa is nog steeds populair en de kans is groot dat hij veel geld gaat verdienen met zijn serie. Toch had hij meer geld nodig en bedacht iets nieuws.

Voor slechts 50 euro kun je Gillis inhuren om een ​​filmpje met videoboodschap te maken. Ex Nicol doet hetzelfde en rekent er 45 euro voor.

Bron: