Nicol Kremers is afgelopen week gehoord bij de rechter-commissaris in de zaak tegen haar partner Peter Gillis. Peter zou haar in haar rug en neus hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd, in haar borsten hebben geknepen en aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. Maar volgens geruchten is het niet de eerste keer dat Peter over de schreef is gegaan…

Mishandeling Nicol
Peter zou Nicol hebben mishandeld op 29 mei dit jaar. Toen in juli bleek dat Peter daarvoor een nacht in de cel heeft gezeten, ontkenden zowel Peter als Nicol dat er iets voorgevallen was. Een maand later hadden ze het over ‘een incident in de privésfeer’, dat leidde tot een inschakeling van de politie. Nicol heeft geen aangifte gedaan, maar wel een belastende verklaring afgelegd. Foto’s van de wonden die zij opliep, inclusief een geluidsopname van de ruzie, gelden als bewijsmateriaal. Op het moment dat het gebeurde belde iemand anders de politie.

‘Iedereen is doodsbang’
Maar volgens geruchten is dit niet de eerste keer dat Peter over de schreef is gegaan. Zo zou er al eerder iets voorgevallen zijn bij een familielid van Peter. ,,Dat ‘bijten’ is een dingetje van Peter”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Zo hoorde ik een tijd terug van een spion dat een familielid een aantal uren opgesloten had gezeten bij Peter en dat ze onder de bijtwonden zat toen ze weer werd vrijgelaten.”

Waarom dat verhaal nooit naar buiten is gekomen? ,,Iedereen is schijnbaar doodsbang voor Peter”, meent Yvonne. ,,Hopelijk mag ik dat hele verhaal nog een keer vertellen.”

Bron: