Foto helemaal onderaan de artikel!  Gillis, een man die eigenlijk alles heeft: een fortuin op de bank, een paar glimmende bolides voor de deur en misschien ook weer een gloednieuw mokkel om de edele kunst van het hatseflatsen mee te beoefenen. Het is duidelijk dat de beste man er een zeer specifieke smaak op nahoudt. Zijn ex-vriendin Nicol Kremers (33) en deze kersverse dame lijken namelijk sprekend op elkaar.

Rijk in de liefde?

Het is nu ongeveer twee maanden geleden dat de wegen van de miljoenenchef en zijn ex Nicol zijn gescheiden. Nicol kan niet langer op de buit van Peter teren en is inmiddels begonnen met het online verkopen van exclusieve, pikante beelden. Dit leverde haar in de eerste maand het aardige zakcentje van 100.000,- euro op.

Vermogen Peter Gillis

Gelukkig mag onze Gillis zijn broek aanhouden, aangezien hij de rest van zijn leven een ferme vlinderslag zou kunnen trekken door een 50-meterbad vol poen. Zijn huidige vermogen wordt namelijk geschat op ongeveer 85 miljoen. Maar het is te hopen dat hij behalve rijk op de bank, ook eens rijk wordt in de liefde.

Kopiëren en plakken

Het lijkt erop dat Gillis beschikt over een copy and paste tool, maar dan een voor in het echte leven. In onderstaand filmpje zie je hoe hij het naar zijn zin heeft met een regelrechte dubbelganger van Nicol Kremers. Of de twee echt bij elkaar zijn, is nog niet duidelijk. Peter vertelde namelijk eerder dat hij absoluut niet stilzit en er lekker op los zoent. Maar wie weet wil hij wel settelen voor Nicolleke 2.0.

Ze voldoet dan ook aan alle criteria als opvolgster van Kremers: slank, jong en donkere haren. Alleen nog een bibberende chihuahua in haar tengels en het plaatje is compleet. Of we haar gaan terugzien in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa is nog maar de vraag.

@raptijdbackup

#petergillis #nicol #fy #fyp #foryou

♬ origineel geluid – Backup/Account!

Bron: