Peter Gillis heeft een bizarre bekentenis gedaan. Toen hij samen was met Nicol at hij niet alleen veel, maar hij dronk ook veel. Zo vertelt hij dat ze op een avond samen tien flessen cava leeg dronken, en dat is nog niet alles: ,,Er waren avonden dat ik zeventig glazen bier dronk.”

Peter werd in maart vorig jaar met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis omdat hij onwel was geworden. Toen er gekeken werd naar zijn eetdagboek, was dat niet zo gek: Peter at wel zestien worstenbroodjes per dag. Zijn ziekenhuisopname was een wake-upcall, maar Peter heeft zijn leven pas écht omgegooid toen de relatie met Nicol strandde.

Tien flessen cava

,,Vroeger at ik mijn eigen bord en dat van Nicol leeg en dronken we samen tien flessen cava op”, onthult Peter in gesprek met weekblad Story. ,,Ik heb voor vijf man gewerkt en voor zeven man gedronken. Er waren avonden dat ik vijftig tot zeventig glazen bier dronk.”

‘Niemand kon meer drinken dan ik’

En daar hield het niet op, want zelfs na al die glazen bier had Peter nog trek. ,,Daarna ging ik vaak nog even wat eten”, bekent hij. ,,Er was niemand die meer kon drinken dan ik. Met Nicol ging ik veel uit eten en dat ging met een hoop drank gepaard. Sinds het over is met Nicol ben ik niet meer uit eten geweest, beweeg ik meer en eet ik gezond.”

Bron: