Peter Gillis is weer gelukkig in de liefde. De 61-jarige ondernemer heeft sinds twee maanden een relatie met zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout, zo vertelt hij aan tijdschrift Privé. De nieuwe liefde van Gillis zal ook te zien zijn in zijn programma Massa is Kassa, waarvan het tiende seizoen dinsdagavond begint.

In de eerste negen seizoenen van het programma was Gillis’ toenmalige partner Nicol Kremers nog te zien. De twee maakten in februari echter bekend dat zij niet langer samen zijn.

“Ik moet zeggen dat ik door een heel diep dal ben gegaan. Van het ene op het andere moment was Nicol verdwenen, zelfs zonder haar spullen mee te nemen”, aldus Gillis in Privé. “We zijn vijf jaar samen geweest, dat kon ik niet zomaar afsluiten. Na een maand of twee heb ik het dagelijkse leven weer opgepakt.”

Een paar maanden later kwam Gillis op zijn eigen vakantiepark Wendy tegen en er was gelijk een klik. “Het klinkt misschien raar als je elkaar net hebt ontmoet, maar het voelde meteen vertrouwd”, vertelt zij aan het blad. “Peter is enorm zorgzaam, dat merkte ik toen al.”

Bron: