Peter Gillis blijkt weer naar de rechter te stappen om actie te ondernemen tegen zijn ex Nicol Kremers. Gillis wil dat Nicol een halt toegeroepen wordt voor het spuien van negatieve details over hun gezamenlijke verleden details die volgens hem onder de pet zouden moeten blijven. De rechtbankontmoeting staat voor 9 november in Utrecht op de agenda.

Gillis beweert dat er een afspraak was tussen hem en Nicol een geheimhoudingscontract dat zij na hun scheiding zou hebben ondertekend. Hierin zou zijn vastgelegd wat ze wel en niet mocht onthullen over hun stormachtige relatie. Volgens Gillis heeft Nicol zich niet aan haar woord gehouden en heeft ze zich in de media negatief uitgelaten over hun relatie wat een duidelijke overtreding was. Nicol zegt dat ze de afspraak onder immense druk heeft getekend en dat de hele situatie verre van zuiver was. De rechter ging er niet in mee en vond dat Nicol maar liefst een ton moest betalen aan Peter en nu sleept hij haar dus opnieuw voor de rechter.

Nicol werkt namelijk aan een onthullend boek. Gillis is op zijn hoede en vreest dat dit boek zaken aan het licht brengt die hun afspraak schenden. Hij eist via de rechter een voorpublicatie om elk detail te controleren en eventueel te verwijderen.

Bron: