Sinds begin dit jaar is Peter Gillis weer vrijgezel, nadat het niet wilde vlotten tussen hem en Nicol Kremers. Nicol besloot zichzelf op internet te verkopen door vieze foto’s van zichzelf te verkopen, terwijl Peter doorgaat met zijn werk als tv-persoonlijkheid en ondernemer.

In eerste instantie leek het erop dat de twee in goede harmonie uit elkaar gingen, maar latere interviews wezen uit dat ze elkaar niet meer spraken of wilden spreken.

Peter ging zelfs zo ver om te zeggen dat hij niet wilde dat mensen Nicol zijn ex-vriendin noemden. Beide Massa is Kassa-sterren hebben ondertussen kortstondige partners gehad.

Op Instagram is Peter Gillis druk bezig met het promoten van het tiende seizoen van Massa is Kassa, zonder Nicolleke.

Hij heeft foto’s geplaatst van opnamedagen op Vakantiepark Prinsenmeer, waar hij lijkt te genieten van het strandbad en de luxe camper die hij heeft aangeschaft.

Maar de meest opvallende foto die hij heeft geplaatst, is die waarop hij in bed ligt met Jacqueline, terwijl hij aangeeft dat hij van plan is om met zijn nieuwe camper te gaan toeren.

Het is interessant om te zien hoe Peter Gillis zijn leven oppakt na zijn break-up met Nicol Kremers. Hij lijkt zich te richten op zijn werk als tv-persoonlijkheid en ondernemer, en lijkt niet veel tijd te verspillen aan het vinden van een nieuwe partner.

Het is ook interessant om te zien hoe hij zijn leven vormgeeft door het kopen van een luxe camper en het plannen van toertochten.

Hoewel het begrijpelijk is dat Peter Gillis verder wil met zijn leven en nieuwe ervaringen wil opdoen, is het belangrijk om stil te staan bij de manier waarop hij zich presenteert op sociale media.

Zijn foto in bed met Jacqueline kan bijvoorbeeld verkeerd worden geïnterpreteerd, vooral omdat hij zichzelf heeft gepresenteerd als iemand die geen behoefte heeft aan een nieuwe relatie.

Het is belangrijk om te overwegen hoe dit soort berichten kunnen worden ontvangen door fans en anderen die zijn leven volgen op sociale media.

Het is ook belangrijk om te erkennen dat het niet altijd eenvoudig is om een break-up te verwerken, vooral als het op een publiekelijke manier gebeurt.

Het kan tijd kosten om de emoties te verwerken en weer in balans te komen. Het is goed mogelijk dat Peter nog steeds worstelt met zijn gevoelens na zijn breuk met Nicol, en dat hij probeert om op een bepaalde manier zijn eigen weg te vinden.

Hoewel sociale media een krachtig hulpmiddel kunnen zijn om te communiceren en jezelf te presenteren, is het belangrijk om na te denken over de manier waarop je jezelf presenteert en hoe anderen jouw berichten kunnen interpreteren.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat iedereen zijn eigen manier heeft om te herstellen na een moeilijke periode, en dat het belangrijk is om te doen wat het beste voelt voor jou.

Bron: