Nicol Kremers, het ex-liefje van Peter Gillis, heeft maar liefst tien aangiftes van mishandeling tegen hem gedaan! Advocaat Sébas Diekstra staat haar bij.

De politie besloot vorig jaar om Peter Gillis te vervolgen nadat ze getuige is geweest van de nasleep van een vermeende mishandeling. Nicol besloot destijds zelf om geen aangifte tegen Peter te doen. Daar komt ze nu van terug.

Mishandeling en bedreiging

Het is ondertussen wel duidelijk geworden dat de mishandeling waarvoor Peter sowieso vervolgt wordt, geen incident was. Patty Brard vertelde gisterenavond in Shownieuws dat Nicol toch heeft besloten voor zichzelf op te komen. ,,Ze hebben besloten om tien aangiftes te doen vanwege mishandeling en daarbij nog een aantal aangiftes, en dan heb ik het niet over twee, van bedreigingen. En dat allemaal in die vier of vierenhalf jaar dat ze met elkaar een relatie hebben gehad.” De aangiftes zouden afgelopen donderdag gedaan zijn. In augustus moet Peter voorkomen voor het incident, dat geen incident bleek te zijn, maar de rechter kan ook beslissen deze aangiftes samen te voegen. Als dat gaat gebeuren, is het niet haalbaar om Peter in augustus voor te laten komen, zegt Bram Moszkowicz.

Gevangenisstraf

Volgens Bram kan het nog wel eens heel naar uitpakken voor Peter. ,,Kijk, mochten tien mishandelingen bewezen zijn en kijk: de ene mishandeling is de andere niet, klinkt gek… Maar als er behoorlijk wat tikken zijn uitgedeeld, ja, dan heb je het over gevangenisstraf van ieder geval van maanden.”

Bron: