Er worden steeds meer geruchten verspreid over de vermeende affaire van Nicol Kremers. Nu beweert een insider zelfs dat Peter en Nicol al sinds september uit elkaar zijn én dat Nicol al een tijdje geleden bij haar nieuwe vriend is ingetrokken. ,,Ze slapen op dit moment op een luchtbed”, schrijft de bron in gesprek met juicekanaal Realityfbi.

Hoewel Nicol al meerdere keren heeft ontkend dat ze ‘haar Peet’ heeft bedrogen, blijft de geruchtenmolen draaien. Na het uitlekken van een zoen-filmpje werd Nicol afgelopen weekend wéér met een man gespot.

‘Al sinds september uit’

Het zou gaan om Mike, die een eigen barbershop heeft in Schoonhoven. Inmiddels komen er steeds meer verhalen los over de vermeende affaire. Een insider vertelt in gesprek met juicekanaal Realityfbi dat Peter ‘foxwild’ is omdat Nicol met deze Mike zou zijn vreemdgegaan. ,,Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer in de relatie tussen Peter en Nicol en ze zijn officieel sinds september uit elkaar na een relatie van 4 jaar.”

Luchtbed

Volgens de bron moest de breuk vanwege hun serie Massa is Kassa geheim blijven, maar echt geheimzinnig lijkt Nicol niet te doen over haar nieuwe relatie; ze wordt voortdurend samen met Mike gespot. Volgens de bron wonen Nicol en Mike zelfs al samen. ,,Ze heeft haar luxe villa waar ze met Peter woonde ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van barbier Mike in Schoonhoven. Ze slapen op dit moment op een luchtbed. Mike kan de huur maar net betalen van zijn te dure pand.”

‘Ouders Nicol weg uit Spanje’

Maar hoe zit het met de ouders van Nicol? Zij wonen in Spanje, maar volgens geruchten staat die woning op de naam van Peter. ,,Nu de relatie over is moeten de ouders van Nicol helaas het huis in Spanje verlaten, en komen ze weer terug naar Nederland”, aldus de bron.

Bron: