Het gaat niet goed met Patty Brard. De presentatrice deponeerde gisteren een foto op Instagram, waar ze laat zien hoe haar ogen zijn verdwenen; het resultaat van een mislukte beautybehandeling. Patty is er erg door ontdaan.
Brard maakt vanavond haar opwachting in het programma ‘Oh, wat een jaar’. Patty heeft de promo al gezien en waarschuwt kijkers alvast: ”Ik zie er niet uit!”

Ogen verdwenen

Patty is zich kapot geschrokken van haar uiterlijk. Haar ogen zijn flink opgezwollen door de mesotherapie die ze heeft ondergaan.
Bij zo’n behandeling wordt er stoffen in je hoofdhuid gespoten welke de haarzakjes voeden. Daardoor kan Patty een ‘sterkere vacht’ ontwikkelen.
Klinkt allemaal leuk en aardig, maar helaas voor de Shownieuws-veteraan zijn er bijwerkingen. En dus zat Brard met dichtgeknepen ogen.

Zware koorts

Op Instagram doet Patty alvast aan damage control, door haar volgers te waarschuwen over wat ze te zien gaan krijgen.
”Voordat er allerlei wild west verhalen de wereld ingeslingerd worden. Ik waarschuw alvast: die vrouw zonder ogen, dat ben ik.”

Maar er is nog iemand die flink gehavend op de beeldbuis verschijnt. Ook Chantal Janzen ziet er niet fris meer uit. Patty schrijft dan ook: ”En die vrouw met 40 graden koorts is Chantal Janzen.” Dus dan weten de kijkers het alvast.
Fans van Patty schrijven liefdevolle reacties onder de foto. Iemand laat weten haar een ‘bikkel’ te vinden. Ook is iemand van mening dat Brard een ‘powervrouw’ is.

Laatste aflevering

Vanavond staat de laatste aflevering van ‘Oh, wat een jaar’ op het programma. Het begint om 20.00 uur en is te zien op RTL4. Men gaat samen met Patty Brard terug naar 1975.

Bezuinigen

Patty zit momenteel niet lekker in haar vel. De diva moet namelijk bezuinigen en kan daardoor geen peperdure parfums meer kopen. Ook moet ze thuis rondlopen in thermokleding. Zelfs een flesje versgeperste jus zit er nu niet meer in.

Bron: