Vanmorgen werd duidelijk dat Monique Westenberg haar zoontje (7) had meegesleept naar een therapeut. Het joch zou namelijk ‘niet in balans’ zijn geweest. Dreetje is van school gewisseld en zou het daar nogal moeilijk mee gehad hebben.

Therapeut

Dré heeft geen makkelijk leven. Ondanks dat hij pas zeven jaar is, is hij waarschijnlijk de verstandigste thuis. Hij zit opgescheept met een vader die in een radio-uitzending toegaf dat hij zijn vrije tijd niet aan zijn kind besteed had. Zijn aankomende broertje of zusje krijgt meer aandacht.
Aan de andere kant moet Dreetje dealen met moeder Monique. Die ziet hij ook de meest rare dingen doen. Het is niet makkelijk voor het jongetje.
Patty Brard springt op tv uit haar botoxvel: ”Die zijn de weg kwijt!”
Nu werd hij weer meegesleept naar een therapeut, omdat zijn moeder het idee had dat hij niet ‘in balans’ was.
Nadat therapeut Carientje vier keer over de grote teen van Dré had gewreven, was de balans hersteld. Zo snel gaat dat blijkbaar. Daarna werd Monique zelf ook nog even opgelapt. ‘Topper Carientje’ heeft allemaal eventjes geregeld.

Overdreven

Afijn, Patty Brard heeft lucht gekregen van deze serieuze zaak en kent de behoefte te reageren. In Shownieuws laat de dramaqueen weten het erg overdreven te vinden.
”De meeste kinderen die uit school komen, daar zeggen de ouders tegen: ‘Ga jij maar even lekker voetballen, je even lekker uitleven.’ Maar kleine Dré krijgt dan een voetmassage”, zo schreeuwt Patty bijna in de uitzending.
Patty Brard snapt niet waar de twee mee bezig zijn. ”Die mag met mama Monique mee naar de voettherapeut, omdat die natuurlijk ook veel stress heeft van de ouders die moeten optreden en alles. Kleine Dreetje was even uit balans, dus die moet dan…”

De weg kwijt

De zelfbenoemde koningin van de showbizz heeft geen respect meer voor André en Monique: ”Die mensen zijn toch echt de weg kwijt?”

Bron: