Patty Brard heeft per direct afscheid genomen als gezicht van het programma Shownieuws op SBS6. In een verklaring bij RTL Boulevard laat de oud Luv-zangeres weten dat ze zelf heeft besloten haar contract niet te verlengen.

Patty Brard Shownieuws

Het 69-jarige uithangbord van cosmetische ingrepen geeft aan dat ze ‘voorlopig’ eventjes op Ibiza zal zijn. Ze zal ‘eventjes’ niet te zien zijn bij Shownieuws. Ze is er dus niet uitgeknikkerd. Haar contract liep af, waarop de diva besloot het niet te verlengen.
Ze is er ook wel een beetje klaar mee. ”Het was gewoon tijd voor even wat anders.” Ze weet nog niet of ze in de toekomst terugkeert. De presentatrice heeft besloten om de deur open te houden voor een comeback. Als haar tijd op Ibiza bijvoorbeeld niet bevalt. ”Voor hetzelfde geld ga ik weer terug, hoor. Dat kan. Maar voor nu eventjes niet.”
Patty Brard en Shownieuws zijn al jarenlang met elkaar verbonden. Van 2007 tot en met 2011 presenteerde ze het programma. In 2013 keerde ze weer terug, om vervolgens in 2017 weer afscheid te nemen. Sinds 2019 is de showbizzdiva actief als ‘expert’.

Veel aanbiedingen

Of Patty voor de vierde keer terugkeert is dus nog onzeker. In gesprek met Aran Bade van RTL Boulevard wil ze benadrukken dat er geen sprake is van ruzie met collega’s. ”Ik ben dol op mijn collega’s.” Het lijkt niet zo te zijn dat Patty de televisiewereld vaarwel zegt.
Tegen Aran vertelt Patty ‘veel aanbiedingen’ te krijgen om op de beeldbuis te kunnen blijven. ”Ik werd net ook gebeld voor een nieuw format van Amazon Prime. Dan denk ik: ook leuk. (…) Ga ik even over nadenken.”

Bron: