Volgens Patty Brard (68) heeft Nicol Kremers (33) heeft het op dit moment erg zwaar. Dit vertelt ze bij Shownieuws. Volgens Kremers heeft haar ex-partner Peter Gillis (61) haar mishandeld en geeft aan Brard aan alsnog aangifte te willen doen.

Al het pijn en alle gevoelens heeft ze ‘diep weggestopt’, vertelt Nicol aan Patty. Zo zou ze door haar ex Peter Gillis onder druk zijn gezet om de aangifte tegenmishandeling terug te moeten trekken. Maar de agenten die destijds bij de twee waren langs geweest omdat er naar 112 was gebeld, hadden wel aangifte van mishandeling gedaan.

‘Door een hel’

Toch zet Nicol door met de aangiftes ondanks dat ze “door een hel gaat”, laat ze aan Shownieuws weten. ,,Ik maak een moeilijke periode door”, zegt Nicol. ,,Door alle aangiftes komt alles weer omhoog.” Ze sluit zich aan bij de lopende zaak. Nicol’s kinderen zouden stiekem hebben gefilmd toen hun moeder werd mishandeld en Kremers heeft foto’s van zichzelf publiekelijk gedeeld met verwondingen die als bewijs zouden kunnen dienen voor de mishandeling.

Peter Gillis moet 29 augustus weer voor de rechter verschijnen.

Bron: