Het gaat helemaal niet goed met Patty Brard. De voormalige diva van Shownieuws is de jongste niet meer en is op Ibiza lelijk ten val gekomen. Op Instagram deelt de 69-jarige ‘realityster’ een foto waarop we zien dat haar voet in het verband zit.
Patty Brard valt
Bij de foto schrijft Patty: ”Mag ie morgen weer beter zijn alsjeblieft?” Wat er exact is gebeurd is niet helemaal duidelijk, maar door de hashtags die ze gebruikt kunnen we die puzzel wel maken. ”Uitgegleden en verzwikt”, aldus het bijschrift.

Wat een enorme pech voor Patty, die vorige maand nog besloot haar contract bij Shownieuws niet te verlengen. Het botox-uithangbord van het programma wilde het naar eigen zeggen ‘even rustig aan’ gaan doen. Toch werd de ware reden al snel duidelijk.

Financieel geschil

In de podcast De Communicado’s liet Victor Vlam weten dat hij insiders had gecontacteerd. En die wisten hem te vertellen dat het allemaal om de centjes draait. ”Patty wil meer geld en John (de Mol) zei daar nee tegen.”
”Ze is al van een vast contract naar freelance gegaan, maar ze wil nog meer geld.” Patty vindt zichzelf nu veel meer waard omdat ze een serie op Videoland heeft.
Volgens Vlam zou Patty zo gepikeerd zijn over het afwijzen van haar salariseis, dat ze zelfs zou hopen dat de kijkcijfers van Shownieuws een duikvlucht naar beneden nemen. ”Dan kan ze zeggen: zie je wel John! Geef mij maar die eurootjes.”
Opmerkelijk is ook dat Patty haar verhaal deelde bij RTL Boulevard. En dat ze liet weten misschien toch weer terug te keren bij Shownieuws. Wellicht wacht ze tot John de Mol alsnog overstag gaat.

Bron: