Peter Gillis vloog vorige week naar Spanje om zijn nieuwe penthouse aan zijn vriendin Wendy te laten zien. Op Facebook deelt hij de beelden. ,,Waar ik straks met mijn schatje kan gaan genieten.”

Peter en Wendy pakten vorige week hun koffers om een paar dagen te genieten van zon, zee en strand in Spanje. ,,Nederland ontvlucht voor de oplevering van mijn net gekochte penthouse met zeezicht!” schrijft Peter op Facebook bij een filmpje van zijn nieuwe onderkomen. ,,Waar ik straks met mijn schatje kan gaan genieten.”

Volgers verbaasd

Velen zijn verbaasd dat Peter alwéér een nieuw optrekje heeft gekocht. ,,Geniet ervan, maar zou je niet eens stoppen met alle aankopen in de media te zetten? Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”, reageert iemand. En een ander: ,,Ach wat kan jou het schelen. Koop nog even een huis.”

Volgende vakantie

Naast het penthouse heeft Peter nog een onderkomen in Spanje. Vorig jaar, toen hij nog samen was met Nicol, kocht hij een gigantische villa in de buurt van Alicante. De villa is gelegen aan de kustlijn van Playa Flamenca en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 294 vierkante meter. Peter en Wendy verbleven vorige week in deze villa. ,,Fijn gezwommen in eigen zwembad”, laat Peter weten. De volgende keer gaan de kinderen ook mee. ,,Alles is klaar om hier onze kinderen te laten genieten voor de volgende vakantie.”

Trouwen

Peter vertelde onlangs in gesprek met weekblad Story dat hij en Wendy grootse toekomstplannen hebben. Zo hebben de twee het al over een huwelijk gehad. ,,Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja”, zei Peter.

Bron: