Het is inmiddels een tijdje geleden dat we iets van Patricia Paay hebben gehoord. Het is al een tijdje stil rondom de zangeres. De reden? Ze is behoorlijk ziek. Dit heeft ze laten weten in een post op Instagram.

Instagram post

Zo plaatste ze een foto met een zieke emoji. Ze begint haar post: “Jullie denken vast, wat is het stil op Instagram. Maar ik ben nog steeds ziek. Zware griep met alles erop en eraan. Afgelopen dagen veel hoofdpijn, spierpijn en koorts. Gelukkig slaap ik wel veel. Ik duim dat ik gauw weer wat opknap. Tot snel!”

Patricia Paay is al maanden aan het hakkelen met haar herstel. In oktober vorig jaar werd ze zelfs opgenomen in het ziekenhuis na een complicatie met haar heup, wat een behoorlijk heftige ervaring voor haar was. Ze is hier in totaal twee keer voor geopereerd. Sindsdien zit ze in haar revalidatie.

Toch probeert de diva altijd positief te blijven. Dat doet ze door bijvoorbeeld naar het terras te gaan voor een hapje en een drankje: “Heerlijk even naar het park met Robbert en de hondjes. Wel probeer ik flink door te stappen. Valt niet mee maar ik doe het wel. Wel af en toe een pauze op het terras met een hapje en een drankje.”

Bron: