Patricia Paay is getroffen door groot verdriet. Ze maakt via haar Instagram-account bekend dat ze haar moeder is verloren. Die is zojuist overleden.

Overleden

Op haar account schrijft Patricia: ”Na zeer lang van het leven genoten te hebben, is vanmorgen op 97-jarige leeftijd onze fantastische moeder, oma en overgrootoma Alice Paay in haar slaap overleden. Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis. Via social media deelde Paay regelmatig foto’s van de bezoekjes die ze aan haar moeder bracht.
”Gister gezellig bij mijn moeder geweest om haar even te verwennen. Heerlijke koffie met wat lekkers, daar is ze dol op. In mei wordt ze alweer 97, wat een leeftijd denk ik dan”, zo schreef Patricia eerder dit jaar nadat ze haar moeder had bezocht.
De vader van Patricia Paay overleed in 2019. John Paay mocht de leeftijd van 93 jaar bereiken. Patricia is zelf inmiddels ook al 74 jaar en heeft een man die maar liefst 39! jaar jonger is. Recent sprak ze over hoe dat exact is, een relatie met een veel jongere man.
We wensen haar en alle overige nabestaanden ontzettend veel sterkte met dit zware verlies.

Bron: