Er gaan al een tijdje geruchten rond dat er donkere wolken boven het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard hangen. Huisvriend Marie van de Ven reageert op de geruchten.

Het gonst van de geruchten: Wendy van Dijk en Erland Galjaard zouden in een huwelijkscrisis zitten. Wendy en Erland zwijgen over de situatie, maar volgens Yvonne Coldeweijer is het toch echt over en uit tussen de twee.

‘Over en uit tussen Wendy en Erland’

,,Het gaat al een tijdje rond… Maar een spion weet mij te vertellen dat het echt over en uit is tussen Wendy en Erland. Volgens mijn Talpa-spion gaat het in de wandelgangen bij Talpa nu zelfs rond dat de twee hun huis op Ibiza ook hebben verkocht. Ik heb wel eens wat gehoord over Erland en zijn affaires… ”, schreef Coldeweijer onlangs op haar juicekanaal. Ook heeft Erland volgens weekblad Story op eigen naam en met eigen geld een peperduur appartement gekocht in Rotterdam.

Marie van de Ven reageert

Marie van de Ven, een goede vriend van Wendy, heeft ook alle roddels gelezen. ,,Je moet tegenwoordig dubbel zo voorzichtig zijn. Voordat je het weet, word je op de juicekanalen ergens van beschuldigd, of het nou waar is of niet”, vertelt hij in gesprek met weekblad Privé. ,,Van mij zullen ze in elk geval niets horen, en ze zullen mij ook nergens op betrappen. Maar als een verhaal niet klopt, dan laat ik dat wel weten!”

‘Geen woord aan gelogen’

Wat klopt er aan de verhalen die rondgaan over Wendy en Erland? ,,Ik weet wel beter”, zegt Marie. ,,Ze zijn nog hartstikke gelukkig met elkaar. Daar is geen woord aan gelogen. Toevallig was ik vorige week nog bij haar thuis om de kinderen te knippen, maar ook Erland heb ik een knipbeurt gegeven.”

Investering

Waar de verhalen vandaan komen is voor Marie een raadsel. ,,Dat weet je nooit. Stel dat ik op een festival sta en ik kom heel dicht bij iemand staan, dan kan daar al een verhaal over gemaakt worden. Er wordt snel gekoppeld. Nu is de aanleiding dat Erland een huis in Rotterdam heeft gekocht. Wat zegt dat nou? Misschien is dit wel gewoon een investering.”

Bron: