Drie maanden lang zit een Duits meisje elke nacht opgesloten in een doos die haar moeder en stiefvader bewaarden voor chihuahua’s. Volgens de ouders moet het meisje “zichzelf beschermen”.

Deze ruimte is slechts 1,04 meter lang, 64 centimeter breed en 60 centimeter hoog. Van oktober 2021 tot december 2021 moest het meisje met handboeien aan een bank worden vastgemaakt. Om 19.30 uur moest ze naar binnen en om 6.00 uur mocht ze weer naar buiten.

‘Wat is het probleem? ‘

Ze werd in een luier gelegd met haar handen op haar rug gebonden. Volgens Het Laatste Nieuws werden de ouders opgepakt nadat het meisje had verteld wat ze op school moest doorstaan. Ze zien het probleem echter niet.

De stiefvader zei dat het meisje tegen zichzelf beschermd moest worden. Ze klimt ’s nachts soms op dingen en valt dan om. “Ze had ook tics. Dan moest ze alles aanraken.” De ouders namen ook al haar speelgoed mee en schoren het haar van het meisje.

Deze volslagen krankzinnige mensen zullen binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Het meisje is het land uitgezet. “Ouders” mogen geen toegang meer tot haar hebben. We willen dat ze naar een gezin komt dat om haar geeft

Bron: