Voormalig K3-icoon Karen Damen deelt verschrikkelijk nieuws. Door het heftige noodweer van gisteren is haar woning helemaal ondergelopen. En dat heeft verstrekkende gevolgen voor Karen, die op verzoek van de burgemeester elders slaapt.

Woning ondergelopen

Het ging gisteren goed los bij onze gewaardeerde zuiderburen. In Lint kwam het met bakken uit de hemel. Er is 45 liter water gevallen in 2.5 uur. Waaronder dus in de straat waar de oud-K3-zangeres een optrekje bezit. Het is echter helemaal ondergelopen.
Zelf deelt de zangeres enkele heftige filmpjes op Instagram. Manager William Vaesen heeft aan de website Het Laatste Nieuws meer informatie.
”Ik heb wat filmpjes gezien en het ziet er dramatisch uit, maar intussen is alles onder controle.” Op het moment dat het water de woning binnenkwam, was Karen zelf bezig met de opnames voor Familie. Maar toen haar zusje belde, is ze meteen naar huis gegaan.

Kleren verloren gegaan

De volledige straat staat blank, maar de woning van Damen is het enige huis dat ondergelopen is. Een gedeelte van de woning ligt een verdieping lager, dus de materiële schade is zal aanzienlijk zijn.
Karen heeft op last van de burgemeester de nacht elders doorgebracht. Inmiddels is duidelijk dat een deel van de kledingcollectie die ze samen met haar zus uitbracht, verloren is gegaan.

Bron: