Ondanks dat Baba Vanga al jaren geleden naar het hiernamaals is vertrokken, leven haar voorspellingen voort. De Bulgaarse helderziende had er ook een aantal voor 2024 klaarstaan. Daarvan is er nu opnieuw eentje uitgekomen.

Baba Vanga

Baba Vanga is wereldwijd bekend. De Bulgaarse verloor haar zicht als kind, maar ontwikkelde niet veel later de gave om de toekomst te voorspellen.
In het verleden heeft Baba Vanga veel wereldgebeurtenissen goed voorspeld. Denk aan 9/11 en de Brexit. Ten tijde van haar overlijden, op 11 auagustus 1996, heeft ze de wereld achtergelaten met voorspellingen, die door haar volgelingen worden verspreid.

Extreem weer

Aan het eind van vorig jaar werd de traditionele lijst met Baba’s voorspellingen voor 2024 openbaar gemaakt. Volgers zijn enthousiast, want een van deze visioenen lijkt te zijn uitgekomen.
Voor dit jaar voorzag de blinde Bulgaarse heftig noodweer en natuurrampen. In de afgelopen tijd hebben we in Nederland natuurlijk flink wat noodweer voor onze kiezen gehad. Denk bijvoorbeeld aan ondergelopen straten in Friesland en Venlo.
Baba voorspelde een ‘orbitale verschuiving’ die zich normaliter in de loop van millennia voltrekt en die mogelijk ook snel kan gaan plaatsvinden.
In normale mensentaal wordt door ‘extreme klimaatchaos’ mee bedoeld. Ook de stralingsnivaus schieten dan de lucht in.

Recordhitte

Baba voorzag ook dat 2024 het jaar zou gaan worden waarin we te maken krijgen zogeheten ‘recordbrekende temperaturen’.
Natuurlijk heeft ze het hier niet specifiek over Nederland, maar over de hele wereld. En ook dat lijkt uit te gaan komen. Onlangs meldde Weeronline en het AD al dat de zomer van 2024 mogelijk de warmste zomer ooit gaat worden.
Volgers van Baba Vanga zitten er bovenop en beweren dat Baba het allemaal opnieuw goed zag. Geloof jij in haar voorspellingen? Laat het weten in de reacties.
Onder de poll overigens een video met alle voorspellingen van Baba Vanga voor 2024. Als je dat leuk vindt, kun je daarnaar kijken.

Bron: