Baba Vanga heeft voor 2024 een aantal voorspellingen gedaan, en het heeft er alle schijn van dat ze snel gaan uitkomen. In Engeland is men volgens de nieuwssite Daily Star in alle staten. ”Het gebeurt nu recht voor onze ogen!”

Baba Vanga verblijft inmiddels al jarenlang in de eeuwige jachtvelden. De blinde helderziende leeft echter voort op het internet. Daar kan ze nog steeds rekenen op een grote schare volgers.

Die duiken traditiegetrouw ieder jaar in haar voorspellingen, waarna er een lijstje wordt samengesteld van alles dat er in het daaropvolgende jaar zal gaan gebeuren. En door de jaren heen heeft ze veel goed voorspeld, zoals bijvoorbeeld 9/11 en de Brexit.

Voorspelling Baba Vanga

Baba heeft een aantal huiveringwekkende voorspellingen gedaan voor Engeland, waaronder een economische ‘neergang’. En guess what? Het Britse bbp is binnen een tijdsbestek van drie maanden met een schokkende 0,3 procent gedaald.

Alsof dat nog niet genoeg is, kampen de Britten ook met heftige weersomstandigheden. Net als in Nederland, ging het ook in Engeland afgelopen flink los. Sommigen beweerden dat het onweer zo heftig was, dat het leek ‘alsof er een bom afging’.

De lucht werd verlicht door spectaculaire blikseminslager, terwijl de ramen trilden van de donder. Dat zorgde uiteraard voor flinke angst.

Noodweer

Hoewel catastrofes ons tot dusver bespaard zijn gebleven, was in dit artikel bij the Mirror in december te lezen dat 2024 een jaar zou worden met heftig noodweer en natuurrampen.

Baba Vanga had het over een ‘orbitale verschuiving die zich normaal gesproken in de loop van millennia voltrekt en die mogelijk snel kan plaatsvinden. Dat zou dan weer leiden tot klimaatchaos. Ook de stralingsniveaus zouden dan omhoog gaan.

Nog meer noodweer

Het onweer van vannacht was nog niet alles. In Nederland onweert het momenteel flink en ook de Britten mogen hun borst gaan natmaken.

The Met Office, het nationale weerinstituut van Engeland, meldt dat er nog meer stormachtig weer aan komt. De volgers van Baba Vanga zijn er als de kippen bij om te zeggen: ‘Zie je nou wel?’ Of jij gelooft dat Baba Vanga dit allemaal heeft zien aankomen, mag je natuurlijk zelf weten.

Bron: