De familie Brandsteder lijkt de hoop te zijn verloren dat de gedeeltelijk verlamde zoon van Ron er ooit nog in slaagt zijn arm te kunnen bewegen. ”We hebben jaren gezocht naar de beste artsen, maar niemand kan iets doen.”

Bob Brandsteder

Naast zoon Rick heeft vader Ron nog een zoon. Het gaat om Bob Brandsteder (37). In 2017 viel hij van de trap. Hierbij raakte hij gedeeltelijk verlamd.
Vanaf dat moment is Bob het gevoel verloren in zijn linkerarm. Hij lag weken in het ziekenhuis en besloot om bij zijn ouders te gaan wonen. Tijdelijk.
Zijn moeder, Yvonne, liet destijds weten dat haar zoon verzorging nodig had. ”Ook mentaal. Hij moest het een plek gaan geven.”

Fysiotherapie

Inmiddels woont hij alweer op zichzelf. Een woning zonder trap dit keer. Voor het geval dat. ”Ron en ik hebben een andere woning voor hem gekocht. In de buurt waar zijn broer Rick ook woont.
Yvonne vertelt in de nieuwste Story hoe het met Bob gaat. ”Fysiek is er weinig veranderd. Nog altijd kan hij zijn linkerarm niet bewegen.”
”Door fysiotherapie kan hij wel iets meer, maar de verlamming blijft natuurlijk. Natuurlijk hebben we gezocht naar de beste artsen. Niemand kan iets voor hem doen.”

Rick

Nu Bob inmiddels weer op zichzelf woont, heeft moeder Yvonne haar andere zoon weer in huis genomen. Het gaat natuurlijk om Rick.
Hij is verslaafd en probeert daar vanaf te komen. In Amsterdam lukt dat niet zo goed, dus hij probeert dat nu op een andere manier.
”Ja, Rick woont hier. Hij wil zijn huis zo snel mogelijk verkopen. In de tussentijd woont hij hier, op zoek naar een ander huis.”
”Soms vliegt hij naar Spanje. Wat hij daar doet kan ik niet zeggen. Dat is aan hem. Maar ik kan zeggen dat het heel goed gaat met Rick.”

Ron

Met Ron gaat het ook al niet zo goed. Eergisteren moest hij zijn programma Ron Wacht Op De Nacht afzeggen omdat hij snotterend en met een pak tissues in bed lag.
Op dezelfde dag kreeg hij van zijn werkgever Omroep Max te horen dat zijn radioshow ermee gaat stoppen. En dus verkeert de familie in een moeilijke periode.

Bron: