De rechter deed afgelopen week uitspraak in de zaak die Roxeanne Hazes tegen haar moeder Rachel Hazes aanspande. Rachel mag zich voorlopig nog wel erfgenaam noemen. Maar de ellende houdt niet op. De oudste Hazes-kinderen zijn nu ook argwanend geworden.

Niet alleen haar eigen kinderen hebben zich tegen haar gekeerd, ook de twee oudste kinderen van André Hazes, Nathalie en Melvin, laten nu van zich horen. Ze zijn argwanend. Rachel deed altijd alsof zij niet bestonden.

Kindsdeel

Uit het testament van André Hazes blijkt dat de oudste twee kinderen alleen recht hebben op een kindsdeel. Ze zijn hier destijds mee akkoord gegaan, maar er was toen ook al discussie over geweest. Nu blijkt dat er veel meer geld is dan dat zij op dat moment te horen hebben gekregen. „Het gaat nu over onbekende rekeningen en heel andere bedragen dan Nathalie en Melvin destijds te horen hebben kregen, en het lijkt er op zijn zachtst gezegd, en voorzichtig uitgedrukt, op dat zij dus ook Andrés oudste kinderen tekort heeft gedaan. Ik vermoed dat zij dat nu wel willen laten uitzoeken. Daar hebben we het tenminste wel over gehad”, vertelt een Insider aan Privé. Het lijkt erop dat de ellende voor Rachel nog lang, maar dan ook lang, niet voorbij is.

Bron: