Naast haar recente relatiebreuk met Dirk, lijkt Montana Meiland meer problemen te hebben. Haar belangrijkste bron van inkomsten is haar winkel in Noordwijk, maar deze wordt steeds rustiger. Montana heeft zorgen over 2023, zo vertelt ze in gesprek met een weekblad. Ze merkt dat er steeds minder klanten komen in haar winkel, Montana’s Gifts & Interior. In 2021 was het erg druk, maar afgelopen jaar was het rustiger en dat is nu nog steeds zo. Ze merkt dat mensen eerder geneigd zijn om hun uitgaven te beperken.

Zorgen over 2023

Montana Meiland maakt zich zorgen over het komende jaar, 2023, omdat alles duurder wordt, zoals energieprijzen. Ze heeft een winkel vol luxe spullen en als mensen besluiten om te besparen, dan zullen ze dat waarschijnlijk doen op dat soort aankopen. Ze probeert om goedkoper in te kopen, maar in mindere hoeveelheden, aangezien als ze minder verkoopt, ze ook minder hoeft in te kopen. Anderzijds wil ze wel blijven investeren in het promoten van haar producten, om de klanten die wel nog wat willen bestellen of duurdere producten willen kopen, blijven bereiken. Tegelijkertijd, ondanks de kou, besluit ze om de kachel in haar winkel uit te laten, omdat ze zich zorgen maakt om haar kosten te verminderen.

Contrast met Maxime

Het contrast tussen Montana en haar zus Maxime is groot. Maxime lijkt zich geen zorgen te maken over haar inkomsten en heeft recentelijk zelfs een miljoenenvilla gekocht. De inkomsten van Maxime komen voornamelijk van haar influencer-activiteiten op Instagram. Montana echter wil dit niet gaan doen, ze voelt zich niet geschikt voor deze manier van werken en vindt het raar om video’s op te nemen en te delen. In plaats daarvan wil ze voortaan de winkel als haar voornaamste manier van promotie blijven gebruiken. Dit geldt ook voor Chateau Meiland, waar Maxime meer betaald krijgt omdat ze een grotere rol in de serie speelt, zo geeft Montana toe. Hoewel haar hoofdinkomen nog steeds haar winkel is waar ze de meeste tijd in steekt.

Bron: