Hoewel Daphne, de vrouw van Badr Hari, van de affaire van haar man zou afweten, heeft ze onlangs een bijzondere stap gemaakt. Volgens Juicechannel is Daphne samen met de kinderen verhuisd.

,,Ondanks dat Daphne de relatie tussen Badr en Eefje accepteert is zij volgens onze bronnen wel eind vorige maand verhuisd met de kinderen”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Op Instagram deelt Daphne de laatste dagen ook het een en ander van een nieuwe inrichting.”

‘Daphne gesloten’

Daphne zou al langere tijd weten van de affaire van haar man, maar sinds het uitgekomen is zou ze zich wel anders gedragen, vervolgt het kanaal. ,,Op de school van de kids komt Daphne sinds onze scoop gesloten over. Badr is sinds het begin van het nieuwe schooljaar nog niet bij de school gespot. Dit komt omdat hij in Marokko zit.”

‘Alleen nog samen voor de kinderen’

Badr en Daphne worden overigens bijna nooit samen gespot. Volgens Juicechannel heeft dat allemaal te maken met wat er binnen hun gezin speelt. ,,De twee zijn enkel nog samen voor de kinderen. Met zijn laatste wedstrijd was Daphne ook gewoon in Nederland maar Eefje was wel mee naar Bulgarije”, meldde het kanaal al eerder. Badr en Eefje worden daarentegen wel vaker samen gespot. ,,Ondanks dat de twee hun relatie geheim houden worden ze regelmatig samen gespot in Amsterdam.”

Bron: