Vorig jaar besloot het muzikale duo Nick & Simon uit elkaar te gaan. Na zes afscheidsconcerten in Ahoy is de tijd aangebroken dat de heren solo verder gaan.
De twee hadden plannen om wel samen actief te blijven op televisie, maar volgens Story en Shownieuws is ook dat inmiddels geen optie meer.
Tina Nijkamp, televisie-expert, maakt bekend dat er geen televisieplannen bekend zijn met Nick en Simon. Dit jaar hebben de twee samen met Kees Tol het AVROTROS-programma Nick, Simon en Kees: The Beatles – The Magical Mystery Tour gedaan.

Vriendschap

Afgelopen zondag zat Simon Keizer in de talkshow van Renze Klamer. Daar sprak hij over de vriendschap met Nick Schilder.
Positief was het allemaal niet. ”Onze relatie is prima. We hebben er nooit een geheim van gemaakt dat wij niet vaak bij elkaar over de vloer komen.”
”We waren misschien niet elkaars beste vrienden, maar eerder kameraden die samen muziek maakten”, aldus Simon.

‘Nogal hoog’

Renze probeerde grappig te doen door te zeggen: ”Dus jullie vriendschap is een 7?” Dat rapportcijfers vindt Simon nogal hoog. ”Nou, meer zoiets als een 6,5 – 6,7”, zo meent de Volendammer. Om daar later nog aan toe te voegen dat hij niet zo van het analyseren is.
”We sturen elkaar regelmatig berichtjes, en dat gaat prima.”

Nieuwe muziek

Sinds Nick en Simon solo zijn gegaan, heeft het eventjes geduurd voordat Simon met een lied kwam. Maar deze maand is het dan toch gebeurd. Alleen was dat niet solo.
Simon bracht het lied ‘Het Komt Wel Goed’ uit met Paul de Leeuw. De twee zagen elkaar dit jaar steeds vaker en konden allebei wel een succesje gebruiken.
Op het moment van schrijven is het lied op YouTube iets vaker dan 81.000 keer beluisterd. Dat zijn geen niet al te beste cijfers, gezien de naamsbekendheid.

Bron: