Begin mei van dit jaar ontstond er grote ophef rondom Eloise van Oranje. De gravin deed mee aan het RTL4-programma Het Perfecte Plaatje en was daarin te zien in een zwart badpak. Helemaal niets mis mee zou je denken maar daar dat voormalig Blauw Bloed-presentator en royaltykenner Jeroen Snel aan de des bij RTL Boulevard toch anders over. Hij vond de fotoshoot van de gravinfluencer een ‘grensgevalletje’ omdat ze onderdeel is van het Koninklijk Huis.

Onbekend en bekend Nederland ging vervolgens compleet los op de woorden van Jeroen Snel en sprak massaal de steun uit naar Eloise. Vrouwen als Chantal Janzen en Gwen van Poorten deelden selfies waarop ze zelf in badpak poseerden met de hashtag #magditwelvanjeroensnel waarna de presentator een uitzending later zijn woorden nog eens moest komen uitleggen. Ook haar vader, Prins Constantijn liet zich uit over de ophef die rondom zijn dochter was ontstaan. Aan Shownieuws vertelde hij: “Mensen zoeken altijd naar commotie. Ik snap niet waarom daar commotie over is.”

Eloise van Oranje deelt opnieuw foto’s in badpak

Ook de 20-jarige Eloise kon het niet laten om te reageren op alle commotie. Op Instagram schreef ze het volgende: ‘Lieve iedereen. Wauw, wauw, wauw, bedankt voor alle mega lieve reacties’, schrijft ze bij een selfie. ‘Los van dat ik het een feestje vind om mee te doen, is het echt hartverwarmend om te zien hoeveel mensen mij steunen en mij laten zijn wie ik ben.’ Gelukkig kan Eloise van Oranje inderdaad gewoon zijn wie ze is en om die woorden misschien wel extra kracht bij te zetten deelt ze nu opnieuw een foto van zichzelf in een badpak. Bij de foto’s schrijft ze: ‘Dit badpak heeft mijn hart 💙💙💙 wat zijn trouwens jullie zomerplannen? reizen naar het buitenland of lekker in Nederland blijven?

Bron: