Het zit Gordon niet mee in de eerste helft van dit jaar. Begin 2024 besloot Goor om weer terug achter de microfoon te kruipen en weer bekend te gaan staan als zanger. Met een compleet nieuw album dacht Goor de harten van zijn fans te raken en hij besloot er gelijk een complete theatertour aan vast te plakken. Het album werd echter behoorlijk slecht ontvangen en de luistercijfers zijn verrassend laag voor een bekendheid als Goor. De theatertour moest afgeblazen worden omdat de tickets niet verkochten en Goor zat er weer even helemaal doorheen. Goor was twee weken terug op social media, na een jaar afwezigheid, waarna hij weer verdween vanwege dit fiasco. Na een week besloot hij de draad toch weer op te pakken. Alle lof voor zijn doorzettingsvermogen, hij heeft namelijk ook nog een tweede locatie geopend van zijn restaurant Blushing, opnieuw in Blaricum. Maar toen…

Gordon loopt tegen moeilijkheden aan met restaurant én serie!

Het nieuwe restaurant van Goor in Blaricum ziet er al prachtig uit en is twee keer zo groot als het oude restaurant. Het is Goor ook nog eens gelukt om een nieuwe realityserie over hem op de buis te krijgen. Tenminste, dat waren de plannen. Tina Nijkamp legt uit dat dit mogeljik in het water valt: “Er is nieuws over Goor. Toch een tegenvaller. Zoals we weten is hij bezig met het filmen van zijn realitysoap en die soap zou in oktober van start moeten gaan bij SBS 6. Maar er gaan diverse geruchten dat het heel moeilijk is om personeel te vinden voor het draaien van die soap.” Daarnaast kan Goor ook lastig aan personeel komen voor het runnen van zijn nieuwe restaurant.

Andere realityseries toch belangrijker

Nijkamp vervolgt: “Dat komt ook natuurlijk omdat het heel druk is met realitysoaps. En er zijn natuurlijk ook maar zoveel mensen in gespecialiseerd om dit te draaien. We hebben natuurlijk de Meilandjes, de Augurkenkoning, de Bauers, Gerard Joling is bezig met een realitysoap… Er worden dus heel veel realitysoaps gedraaid. Het schijnt dus heel moeilijk te zijn om personeel voor de realitysoap van Gordon te vinden. En daarom is het nog niet zeker dat die realityserie er komt. In ieder geval al niet vanaf oktober omdat het langer de tijd nodig heeft om te draaien. Dus dat is toch wel een forse tegenvaller voor Goor…” Nijkamp legt uit dat het voor Gerard Joling nu zelfs mogelijk is om eerder en succesvoller te worden met een eigen realityserie: “Want ik denk dat het belangrijk is dat je tussen Geer en Goor de eerste bent die dan op televisie is. Dan sta je meteen 10-0 voor. Het zal toch wel een kijkcijferstrijd worden.” Ondertussen blijft Goor opzoek naar personeel:

Bron: