Er lijkt sprake te zijn van oplopende spanningen tussen Gavin Rozario (31) en Gordon (54), zijn voormalige verloofde. Op een bekend juicekanaal is onlangs onthuld dat er een profiel van Gavin is opgedoken op de datingapp Grindr, waarbij de locatie aangeeft dat hij zich in Amsterdam-Noord bevindt. Is dit gewoonweg een nepprofiel of zit er meer achter? Gavin vermoedt sterk dat Gordon dit account heeft aangemaakt.

‘Grindr-profiel aangemaakt door Gordon’

Opvallend is dat de foto op het Grindr-profiel volgens Gavin alleen in het bezit is van hemzelf en Gordon. Rozario beweert dat hij dit profiel niet heeft aangemaakt en dat hij momenteel in Melbourne verblijft, schrijft Shownieuws. Het management van Gordon heeft nog geen commentaar gegeven op deze beschuldigingen.

Aangifte van stalking

Shownieuws meldt dat Gavin het vermeende stalkingsgedrag van Gordon zat begint te worden. Hij overweegt daarom serieus om aangifte te doen tegen Gordon wegens stalking.

Relatiebreuk

De relatiebreuk van Gavin Rozario en Gordon is er eentje waar u niet omheen kunt. De ex-partners leerden elkaar in januari kennen en eind maart kreeg Gordon al een verlovingsring om zijn vinger. Inmiddels zijn de twee niet meer samen en werd er een hoop modder gegooid over en weer.

Gal spuwen

Gordon besloot zijn vuile was buiten te hangen toen ex-liefde Gavin een interview gaf over de breuk. In twee lange Instagram berichten spuwde Gordon zijn gal over ex-verloofde Gavin en de relatiebreuk.

Bron: